Golf: Dansker svinger sig op på delt førsteplads

Med en runde i 65 slag præsterede Lasse Jensen at rykke helt op som delt nummer et efter førstedagen af European Tour-turneringen BMW International Open i München.

Den danske golfspiller deler førstepladsen med spanske Rafa Cabrero-Bello og englænderen Daniel Gaunt, som også kun brugte 65 slag.

Lasse Jensen indledte med tre birdies på de fem første huller, og den 30-årige københavner sluttede af med yderligere fire birdies på de sidste fem huller.

Det rakte til en fantomrunde i syv slag under par for Lasse Jensen, da resten af hullerne endte i banens par.

- Jeg er meget glad og tilfreds. Det er en fantastisk begyndelse på denne begivenhed, siger Lasse Jensen til Europa Tourens hjemmeside og tilføjer:

- Man er altid spændt på dette tidspunkt af sæsonen. Der venter flere store turneringer, og forhåbentlig er mit spil ved at være så godt, at jeg kan bygge videre på denne runde.

Lasse Jensen, som endnu ikke har vundet på European Touren, har et mål om at vinde en turnering i 2015, og nu har han taget et godt skridt på vejen inden de sidste tre runder.

Også Anders Hansen er godt med i turneringen efter en runde i tre slag under par. Han er lige nu på en delt placering som nummer 21.

Morten Ørum Madsen, Lucas Bjerregaard, Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn endte alle i et enkelt slag under par og ligger delt nummer 55.

Endelig er formstærke Søren Kjeldsen delt nummer 99 efter en runde i et slag over par, mens Søren Hansen er delt nummer 140 i fire slag over par.

/ritzau/

.

Dagens Gossip