Golf: Fem bogeys sender Lucas Bjerregaard ud af toppen

Lucas Bjerregaard kunne ikke følge op på fredagens stærke runde ved Shenzhen International på European Tour.

Den danske golfspiller spillede lørdag en sløj runde i 74 slag - to over banens par - og danskeren faldt derfor helt ned som delt nummer 28.

Inden runden havde danskeren ellers givet sig selv et godt udgangspunkt, da han begyndte dagen som syver efter en flot runde i fem slag under par fredag.

Men efter lørdagens runde er der nu hele ni slag op til den førende thailænder Kiradech Aphibarnrat, og det virker urealistisk, at Lucas Bjerregaard kan vende tilbage og blande sig i topstriden.

Lucas Bjerregaard begyndte og sluttede dagen med at gå tre huller i par, men imellem det stabile spil blev det til fem bogeys og tre birdies.

Også finalerundernes anden dansker, Morten Ørum Madsen, havde en dårlig dag på golfbanen og faldt fra en delt 20.-plads til en plads som delt nummer 49.

Det begyndte ellers lovende med to birdies. Det blev til yderligere en birdie sammen med fem bogeys, før Morten Ørum Madsen bragte dagen tilbage i par på 17. hul, da han lavede en eagle.

Desværre for danskeren blev det fulgt op af en dobbeltbogey på sidste hul.

Selv om det ligner en placering i den kedelige ende, så glemmer Morten Ørum Madsen næppe weekendens turnering i Kina. Danskeren lavede nemlig en hole-in-one på førstedagen - den anden inden for fem uger.

Søren Hansen og Søren Kjeldsen klarede ikke cuttet og er derfor ikke med i weekendens finalerunder.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip