Golf: København bliver vært for European Challenge Tour

Royal Golf Club i København skal danne rammen om en turnering på The European Challenge Tour i maj.

Made in Denmark Challenge bliver navnet på turneringen, som får deltagelse af 156 spillere fra hele verden, lyder det i en pressemeddelelse.

Turneringen får deltagelse af danske Challenge Tour-profiler som Andreas Hartø, JB Hansen, Jeppe Huldahl og Mark Haastrup. Til daglig optræder otte danske spillere på Challenge Touren.

Det er på kort tid lykkedes at skaffe de fornødne penge til arrangementet takket være samarbejdspartnere som Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen og Dansk Golf Union.

- Der har manglet en Challenge Tour-turnering i Danmark de sidste år, og jeg er glad og stolt over, at det er lykkedes at stable en turnering på benene på så kort tid.

- Det er vigtigt for dansk golf, at vi har turneringer på alle professionelle niveauer herhjemme, siger promotor i Made in Denmark, Flemming Astrup.

Danmarks bedste golfspiller, Thomas Bjørn, er glad for, at der igen skal spilles Challenge Tour i Danmark.

- Det er et fantastisk signal, Made in Denmark sender ved også at arrangere en Challenge Tour-turnering i Danmark. Det betyder så meget for dansk golf, at spillerne på det niveau og de unge talenter også har en turnering på hjemmebane, siger Bjørn.

Turneringen spilles fra den 14. til 17. maj.

Made in Denmark arrangerer også en turnering på European Tour-niveau. Den spilles fra 20. til 23. august i Himmerland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip