Golf: Olesen rykker frem efter stærk runde i Shanghai

40 af de 50 bedste golfspillere på verdensranglisten er med ved WGC-HSBC Champions i Shanghai.

På den baggrund er Thorbjørn Olesens hop fremad i den samlede stilling fredag endnu mere imponerende.

Danskeren gik anden runde i 68 slag, hvilket længe var dagens bedste score, men dog endte med at blive overgået af de fire øverstplacerede - nordireren Graeme McDowell, englænderen Ian Poulter, amerikaneren Bubba Watson og japaneren Hiroshi Iwata.

Japaneren gik anden runde i kun 65 slag, og spillede sig op til en tredjeplads, han deler med Bubba Watson.

Hvor Olesen torsdag kom banen rundt i par, brugte han fredag fire slag mindre til trods for en enkelt bogey på niende hul.

Samlet er han derfor fire slag under par på en niendeplads, som han deler med sydafrikaneren Louis Oosthuijzen. Dog mangler nogle få stadig at komme i klubhuset efter deres anden runde.

Thomas Bjørn havde heller ikke fredag en af sine bedste dage. Den danske golfveteran gik runden i 75 slag - og er samlet tre slag over par, syv slag efter Thorbjørn Olesen og 13 efter den førende. Samlet er han delt nummer 49 i turneringen.

Nordireren Graeme McDowell fortsætter sit forrygende spil.

Fredag gentog han sin flotte runde fra torsdag, og kom banen rundt i kun 67 slag. Samlet er han tre slag bedre end de nærmeste konkurrenter.

WGC-HSBC Champions hedder også Sheshan International og er en turnering, som samler de bedste fra både European Tour og den nordamerikanske PGA Tour.

Den er en del af de fire turneringer, som bærer navnet "Race to Dubai", som er en slags sæsonfinale, og som sidste år blev vundet af svenskeren Henrik Stenson.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip