Gramsende cyklist kører efter kvinder: Tager dem på bryster og bagdel

Nordjyllands Politi har modtaget 18 anmeldelser fra unge kvinder, som er blevet befamlet af en mand på cykel i Aalborg Øst. Så sent som i går aftes slog cyklisten til mod en tilfældig kvinde. Det skriver tv2.dk.

Den mandlige cyklists chikane foregår stortset altid på samme måde, forklarer vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn.

Læs også: Anonym, sort og lydisoleret varevogn sælges - med kradsemærker langs dørene indenfor

- Han kommer cyklende bagfra og kører op på siden af kvindelige cyklister eller løbere. Han giver dem et slag i bagenden, af og til fulgt op med, at han tager dem på brysterne, siger Per Vagn til tv2.dk.  

Den seneste episode fandt sted onsdag aften ved 18.30-tiden på Nørre Tranders Vej i Aalborg Øst, hvor manden klaskede en kvinde i bagen.

Læs også: Advarsel mod "ren-ovn-trick": Jysk mor ligger i koma

Beskrivelsen af den gramsende cyklist lyder: grønlandsk af udseende, ca. 30-35 år, almindelig af bygning, kort sort hår og kasket. Han er sidst set på en hvid herrecykel.

Nordjyllands Politi vurderer, at manden ikke er farlig, da det bliver ved klaskeri og befamling - selvom blufærdighedskrænkelse er en alvorlig sag.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Trods forsøg på at finde manden, er det ikke lykkes for politiet, som håber, at nogen kan genkende ham og vil henvende sig. 

 

Dagens Gossip