Grand Prix i Riga er aflyst og flyttes

Letterne aflyser lørdagens speedway grand prix i Riga, der skulle være kørt senere på dagen. I stedet flyttes løbet til Daugavpils ligeledes i Letland, hvor det bliver kørt søndag.

Det siger den danske speedwaykører Nicki Pedersen til Ritzau.

- Vi skulle have kørt træningsløb i går. Det blev udsat til i dag. Men da banen stadig står under vand, har man valgt at aflyse løbet og i stedet flytte det, siger Nicki Pedersen.

Nicki Pedersen siger, at selve stadion i Riga er fint - men at der ligger vand på banen, som arrangørerne ikke kan få væk.

- Vi er nu ved at pakke det hele sammen. Og så skal vi lige mødes på hotellet, hvor vi skal have en plan for, hvad der nu skal ske. Så må vi tage det derfra, siger Nicki Pedersen.

Han siger, at hele setup'et nu skal fragtes de over 200 kilometer til Daugavpils.

- Det er ikke optimalt. Men det her kunne være pokal eller hospital, for det kunne gå begge veje. Nu kommer vi til en bane, hvor jeg tidligere har haft tre podieplaceringer, så med mine øjne er det ikke så skidt endda, siger speedwaykøreren.

Det lettiske grand prix er sæsonens ottende afdeling i VM-serien og er det første efter en sommerpause på fem uger.

Briten Tai Woffinden fører sammenlagt med 90 point, mens danskerne Niels-Kristian Iversen og Nicki Pedersen indtager fjerde- og femtepladsen. De har henholdsvis 74 og 68 point.

Der skal i alt køres 12 afdelinger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip