Grim overraskelse i dansk sommerhus: Morten og Renate fandt kamera i soveværelset

En norsk familie havde glædet sig til en stille og rolig ferie i et sommerhus i Marielyst på Falster. Men allerede da familien ankom til sommerhuset, som de havde lejet gennem Dancenter, i starten af juli, følte de sig mærkelig tilpas.

Det skriver den norske avis VG.

Læs også: Fire-årig dreng smidt ud af butik: Han stillede et upassende spørgsmål

– Der hang tre kameraer oppe under tagspærrerne på husets hjørner. Det første vi gjorde, var at dække dem til, så vi ikke skulle føle os overvåget, fortæller Morten Sivertsen, som sammen med sin kone Renate og deres to døtre skulle holde ferie i sommerhuset, til VG.

Oven på den opdagelse kunne den norske familie et par dage inde i ferien ikke lade være med at lede efter kameraer indendørs. Og over dobbeltsengen i Morten og Renates soveværelse gjorde de et ubehageligt fund. Der var et lille hul i sengelampen, og bagved sad et kamera med en meget lille linse.

Læs ogsåVerdens værste tandpine: Teenager fik trukket 232 tænder ud

– Det er ikke svært at finde ud af, hvad nogen kunne finde på at bruger det til, siger Renate Amundsen til VG.

– Det var sat op for at filme nøgne mennesker, siger Morten Sivertsen til VG.

Også på sommerhusets loftrum stødte familien på mere udstyr i form af optagere, som var sluttet til husets kameraer. Men en alarm gik i gang, da Morten åbnede loftslemmen.

Læs også: Agnete og Peder beder om hjælp: Tyve tog deres dyrebare minder om død søn

Den alarm fik sommerhusets ejer til at dukke op lidt senere og udgive sig for at være ansat ved et sikkerhedsfirma, der skulle tjekke alarmen. Den norske familie endte med at ringe til politiet og udlejningsselskabet Dancenter, som undersøgte sagen.

Det viste sig, at kameraerne ikke havde optaget noget, og politiet henlagde sagen.

Dancenter gav den chokerede familie et nyt sommerhus. Og sommerhuset er ikke længere blandt Dancenters udlejningshuse.   

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ifølge VG har ejeren af sommerhuset i Marielyst forklaret, at han er meget ked af situationen, og at han for flere måneder siden, ville have fjernet overvågningsudstyret.

- Jeg installerede overvågningsudstyret sidste år, fordi jeg havde mistanke om, at min kone var utro. Efter skilsmissen har jeg været fuldstændig ødelagt og meget dårlig psykisk, Derfor har jeg desværre ikke fjernet kameraerne, som jeg selvfølgelig skulle have gjort, forklarer ejeren af sommerhuset til VG.

 

Dagens Gossip