Grimhøj-talsmand vækker opsigt i udlandet: Hvorfor er han ikke smidt ud endnu?

Det blev ikke modtaget lige godt allesteder herhjemme, da talsmanden for den omstridte Grimhøj-Moské forleden udtalte at Danmark skulle respektere den kultur, der lå bag ægteskaberne med børn, som flere herboende asylansøgere havde indgået inden de kom til Danmark. 

Men nu er udtalelserne nået udlandet, efter at flere internationale medier har skrevet om afsløringerne af barnebrude på danske asylcentre. 

Russiske, ungarske, amerikanske og østrigske medier skriver om Oussama El-Saadis syn på barnebrude, og det har fået læserne til tasterne. 

- Nej. En 12-årig pige har ikke noget valg. Behold pigen og send den pædofile ud. Det ville jeg betragte som en redning af et misbrugt barn skriver en læser på det konservative medie Breitbart, mens en anden skriver, at hvis barnebrude er en del af kulturen, må de dyrke den et andet sted. 

- Hvis det virkelig er en del af deres 'kultur', så må de pakke sammen og tage deres 'kultur' med tilbage, til der hvor de kommer fra, lyder det fra en læser, der kalder sig Drabant Svithiod

I Østrig har Oussama El-Saadis udtalelser også vakt opsigt, efter en af landet største aviser, Kronen Zeitung, har skrevet om dem. 

- Den imam burde omgående få et livsvarigt indrejseforbud i Europa, skriver en læser som kommentar til historien og bliver bakket op af mange andre østrigere, der ikke kan forstå, hvorfor han overhovedet har lov til at være i Danmark. 

- Med sådanne imamer, bliver integrationen svær, skriver en anden af de næsten 200 læsere, der har reageret på artiklen på den østrigske avis hjemmeside. 

Den kontroversielle talsmand har tidligere gjort sig bemærket med udtalelser om, at han gerne ser at Islamisk Stat vinder krigen i Syrien, 

Jeg håber, at IS vinder, og at vi en dag har en islamisk stat i verden, lød det fra Oussama El-Saadi i en dokumentar på DR. Derudover mener han, at Vestens krigserklæring mod terrororganisationen er en krig mod alle muslimer i verden. 

 

 

Dagens Gossip