Grøn bil og ejer efterlyses i drabssag fra Skanderborg

En grøn bil er ifølge Sydøstjyllands Politi brugt af gerningsmanden eller mændene i sagen om drabet på den 48-årige Brian Christoffersen fra Skanderborg.

Liget af Brian Christoffersen blev fundet 3. april i hans egen lejlighed på Poul La Cours Vej 21.

- Vi er nu ret sikre på, at gerningsmanden eller gerningsmændene til drabet var kørende i en grønlig personbil - formentlig af mærket Citroën ZX, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi.

- Det bygger vi på vores efterforskning og på, at den dræbte i ugerne op til drabet flere gange følte sig overvåget af personer i netop en grønlig personbil på P-pladsen foran adressen på Poul La Cours Vej, siger han i en pressemeddelelse.

Politiet ønsker derfor hjælp til at finde den grønne bil og at få oplysninger om ejeren eller brugerne af bilen.

- Det kan jo også være, at én, man kender, plejede at køre i en grønlig Citroën ZX - men nu pludselig ikke gør det mere, siger Carsten Thostrup.

Det gælder både i området ved Skanderborg, Horsens og omegn og Aarhus.

Ud over oplysninger om bilen vil Sydøstjyllands Politi fortsat gerne også have andre oplysninger i relation til sagen

Det kunne være oplysninger om den dræbtes færden fra 2. april sidst på eftermiddagen, som er det sidste tidspunkt, hvor vidner har set Brian Christoffersen i Skanderborg midtby, og frem til den 3. april omkring klokken 19, hvor han blev fundet dræbt i sin lejlighed.

Liget af den dræbte Brian Christoffersen bar præg af, at han havde været udsat for meget voldsom vold, der har været dødbringende i sig selv.   

Kan du hjælpe med opklaringen af drabssagen fra Skanderborg, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114.

- Ingen oplysninger for små – lad bare os vurdere, om det, du ved, kan have betydning for sagen, slutter politiet i pressemeddelelsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip