Grøn bil og ejer efterlyses i drabssag fra Skanderborg

14/08/2014 15:34

admin

Nyheder

Mest læste i dag

En grøn bil er ifølge Sydøstjyllands Politi brugt af gerningsmanden eller mændene i sagen om drabet på den 48-årige Brian Christoffersen fra Skanderborg.

Liget af Brian Christoffersen blev fundet 3. april i hans egen lejlighed på Poul La Cours Vej 21.

- Vi er nu ret sikre på, at gerningsmanden eller gerningsmændene til drabet var kørende i en grønlig personbil - formentlig af mærket Citroën ZX, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi.

- Det bygger vi på vores efterforskning og på, at den dræbte i ugerne op til drabet flere gange følte sig overvåget af personer i netop en grønlig personbil på P-pladsen foran adressen på Poul La Cours Vej, siger han i en pressemeddelelse.

Politiet ønsker derfor hjælp til at finde den grønne bil og at få oplysninger om ejeren eller brugerne af bilen.

- Det kan jo også være, at én, man kender, plejede at køre i en grønlig Citroën ZX - men nu pludselig ikke gør det mere, siger Carsten Thostrup.

Det gælder både i området ved Skanderborg, Horsens og omegn og Aarhus.

Ud over oplysninger om bilen vil Sydøstjyllands Politi fortsat gerne også have andre oplysninger i relation til sagen

Det kunne være oplysninger om den dræbtes færden fra 2. april sidst på eftermiddagen, som er det sidste tidspunkt, hvor vidner har set Brian Christoffersen i Skanderborg midtby, og frem til den 3. april omkring klokken 19, hvor han blev fundet dræbt i sin lejlighed.

Liget af den dræbte Brian Christoffersen bar præg af, at han havde været udsat for meget voldsom vold, der har været dødbringende i sig selv.   

Kan du hjælpe med opklaringen af drabssagen fra Skanderborg, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114.

- Ingen oplysninger for små – lad bare os vurdere, om det, du ved, kan have betydning for sagen, slutter politiet i pressemeddelelsen.

/ritzau/