Groft røveri i Ringsted: Bankede mor foran 7-årig datter

En uhyggelig sag om en meget grov hjemmerøver udspillede sig i går i Ringsted.

Midt- og Vestsjællands Politi fik omkring klokken halv ti i aftes en anmeldelse fra en 44-årig mand, som var blevet overfaldet af en mand i sit eget hjem. Gerningsmanden havde banket på døren og bedt om lov til at låne en forstærker. Det kunne den 44-årige ikke hjælpe med, men gerningsmanden fik øje på en DVD-afspiller, som han i stedet ville låne. Da manden nægtede, blev han slået flere gange i hovedet, og gerningsmanden løb væk med DVD-afspilleren.

LÆS OGSÅ: Kvickly-røver bed fra sig under anholdelse: “Jeg har HIV!”

Kort efter fik Midt- og Vestsjællands Politi en melding om, at samme gerningsmand havde besøgt et nyt hjem på Søndre Parkvej i Ringsted. Her havde han sparket døren ind og overfaldet stedets 29-årige kvindelige beboer med flere knytnæveslag, selvom hun lå ned. 

Kvindens 7-årige datter var også til stede under det voldsomme overfald. Hun gav sig til at råbe af gerningsmanden, som nu langede ud efter den lille pige. Han ramte i stedet en glaslampe, som blev knust. Et glasskår ramte den 7-årige pige, som fik en dyb flænge ved øjenbrynet.

Efterforskningen har nu ledt Midt- og Vestsjællands Politi til en 42-årig mand fra Ringsted. Han blev anholdt på sin egen popæl cirka en time efter de to overfald. Her fandt de den DVD-afspiller, som den 44-årige mand havde fået stjålet.

Den 42-årige gerningsmand var påvirket af alkohol og formentlig også af stoffer. Under transporten til politistationen truede han betjentene med at slå dem ihjel, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i dagens døgnrapport.

Kvinden og hendes 7-årige datter er blevet kørt til behandling på Slagelse Sygehus.

Klokken 13 i dag bliver gerningsmanden fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, sigtet for røveri, vold og trusler mod politiet.

 

Dagens Gossip