Grov voldtægt til MC Festival: Ingen har tippet politiet

Det fortæller vicepolitikommissær Carsten Mogensen til Dagens.dk.

Voldtægten skete ellers under en MC Festival, hvor 3000 motorcykelentusiaster mødtes.

- Vi havde håbet at høre fra nogle flere, men det er ikke lykkes indtil nu, siger Carsten Mogensen.

Den 17-årige pige var frivillig i et madtelt på festivallen. Fredag aften gik hun hen til en toiletvogn, og på vej tilbage angreb to mænd hende bagfra. Hun blev slæbt hen i et krat, hvor den ene holdt hende fast, mens den anden voldtog hende. De poppede et stykke tøj i hendes mund, så hun ikke kunne skrige.

Læs også: Fundet bevidstløs: Pige udsat for grov voldtægt til MC Festival

Det var så voldsom en oplevelse, at pigen besvimede undervejs.

Kl. 23.10 blev hun fundet bevidstløs i krattet med bukserne nede ved en grusvej, der går tværs i gennem Tusindårsskoven, tæt på festivalpladsen og campingområdet.

På grund af mørke så hun ikke mændene tydeligt, men hun har forklaret, at de ikke var lige høje. De talte begge dansk, den ene med en hæs stemme. Mindst en af dem havde en læderjakke eller vest på.

Politiet mener, at flere af festivaldeltagerne kan have ladet vandet i krattet, og nogen kan derfor have set noget mistænkeligt.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

Folkene bag MC Festivallen opfordrer dem, der kan have set noget til at kontakte politiet.

- Vi tager meget skarpt afstand fra denne grove forbrydelse. Uanset om det er tilfældige forbipasserende, eller nogle af vores gæster, der står bag, skal gerningsmændene findes. Derfor opfordrer vi nu alle vores gæster til at kontakte Fyns Politi, hvis de har set noget mistænkeligt ved 22-23-tiden i fredags, siger festivallens talsmand, Morten Østlund.

Fyns Politi har i løbet af weekenden talt med et par vidner, men de mangler fortsat det afgørende spor. Det har desuden sikret sig tekniske beivser, men de tager tid at analyserer.

Er det DNA-spor?

- Det kunne det meget vel være, siger Carsten Mogensen.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip