Gudmundsson: Det var en meget vigtig sejr

Danmark leverede en fremragende indsats torsdag aften i første halvleg mod Rusland, hvor russerne kom bagud med 8-16, efter at det havde stået 8-8.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson godkender indsatsen, selv om Danmark lod russerne komme ind i kampen i anden halvleg.

- Det var meget vigtigt for os at vinde kampen mod Rusland. Jeg kiggede på kampen i nat, og jeg er meget glad for det, jeg så.

- Det er stadig sådan, at vi skal præstere over 60 minutter. Det er vigtigt at få styr på det.

- Men jeg er meget tilfreds med kampen. Vi har i store perioder fået styr på vores angrebsspil. Jeg er glad for mange ting, fordi vi også løste mange ting i forsvaret.

- I første halvleg havde vi en periode, som vi vandt 8-0. I anden halvleg lavede vi for mange tekniske fejl, og de lavede for mange mål på kontra, siger Gudmundsson.

Indtil nu har Danmark hentet sikre sejre over Rusland og Saudi-Arabien, mens det blot er blevet til uafgjort mod Argentina og Tyskland.

Den sidste modstander i det indledende gruppespil er Polen, som venter lørdag aften i Lusail Multipurpose Hall.

- Polen er en meget stærk modstander, som har en af de bedste bagkæder i verden. Holdet har nogle fantastiske skytter, gode stregspillere, fløje og målmænd, advarer landstræneren.

Tyskland fører gruppe D med syv point og mangler kun at møde Saudi-Arabien. Polen og Danmark har begge seks point, men danskerne indtager andenpladsen med en bedre målscore.

Dermed kan danskerne nøjes med uafgjort mod Polen for at snuppe andenpladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip