Gudmundsson: Det var en meget vigtig sejr

Danmark leverede en fremragende indsats torsdag aften i første halvleg mod Rusland, hvor russerne kom bagud med 8-16, efter at det havde stået 8-8.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson godkender indsatsen, selv om Danmark lod russerne komme ind i kampen i anden halvleg.

- Det var meget vigtigt for os at vinde kampen mod Rusland. Jeg kiggede på kampen i nat, og jeg er meget glad for det, jeg så.

- Det er stadig sådan, at vi skal præstere over 60 minutter. Det er vigtigt at få styr på det.

- Men jeg er meget tilfreds med kampen. Vi har i store perioder fået styr på vores angrebsspil. Jeg er glad for mange ting, fordi vi også løste mange ting i forsvaret.

- I første halvleg havde vi en periode, som vi vandt 8-0. I anden halvleg lavede vi for mange tekniske fejl, og de lavede for mange mål på kontra, siger Gudmundsson.

Indtil nu har Danmark hentet sikre sejre over Rusland og Saudi-Arabien, mens det blot er blevet til uafgjort mod Argentina og Tyskland.

Den sidste modstander i det indledende gruppespil er Polen, som venter lørdag aften i Lusail Multipurpose Hall.

- Polen er en meget stærk modstander, som har en af de bedste bagkæder i verden. Holdet har nogle fantastiske skytter, gode stregspillere, fløje og målmænd, advarer landstræneren.

Tyskland fører gruppe D med syv point og mangler kun at møde Saudi-Arabien. Polen og Danmark har begge seks point, men danskerne indtager andenpladsen med en bedre målscore.

Dermed kan danskerne nøjes med uafgjort mod Polen for at snuppe andenpladsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip