Gustav skal møde sin overfaldsmand

Det har været en svær tid for Gustav Salinas, siden han blev slået brutalt ned af en tilfældig mand på gaden. Nu håber realitystjernen, der er kendt fra serien "For lækker til KBH", at han en gang for alle kan lægge låg på den grimme sag.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den 23-årige realitylatino blev slået ned den 18. oktober, da han var på vej hjem fra en bytur i København.

Gustav hørte sit navn blive råbt og vendte sig om. Her blev han mødt af en sur mand med en flaske, som sendte ham direkte på hospitalet med grimme blodige sår.

LÆS OGSÅ: Bytur sluttede brat: Gustav slået ned med flaske 

I næste uge skal Gustav stå over for sin 24-årige overfaldsmand, som siden hen har givet udtryk for, at han fortryder sin handling. Et møde, som Gustav håber vil hjælpe ham til at lægge den skræmmende episode bag sig.

Det skriver Gustav på sin Facebookprofil.

LÆS OGSÅ: Gustavs overfaldsmand fængslet

"Endelig kommer der en afslutning på mit overfald. Det har sgu været hårdt for mig. Både fysisk og psykisk. På torsdag kl 9:40 skal jeg i retten og vidne og se min gerningsmand (uredigeret)", skriver Gustav og uddyber:

"Det bliver mærkeligt at se ham i øjnene efter det han gjorde imod mig…. Jeg føler også at det er vigtigt, at vise min gerningsmand, at det ikke er alle der deler hans synspunkt på mennesker og forskellighed (uredigeret)".

LÆS OGSÅ: Gustav efetr flaskeoverfald: Nu skal jeg se tøsefilm

Realitystjernen håber, at venner og fans vil dukke op og støtte ham under retssagen, som foregår på torsdag kl. 9.40 fra Københavns Byret.

"Håber at se mange af jer derinde og jeg glæder mig til at lukke denne forfærdelige sag og komme videre i live (uredigeret)", skriver Gustav videre på sin Facebookprofil.

 

Dagens Gossip