Gymnasten forlader Vild med dans

Skrevet af admin

31/10/2014
Det blev kun til en sjetteplads i Vild med dans for gymnasten Helge Vammen og den professionelle danser Sofie Kruuse, der røg ud af showet fredag aften. Dermed er der nu fem par tilbage i konkurrencen.Da skuespilleren Besir Zeciri har forladt programmet i utide på grund af en hjernerystelse, var der i sidste uge ikke nogen, der forlod konkurrencen. Der blev dog givet point og talt sms-stemmer, og de blev lagt til denne uges resultat.Oven i det var parrene også på gulvet i en holddans, som dommerne vurderede, at holdene klarede lige godt.Omdansen blev danset mellem skuespillerinden Paprika Steen og hendes partner, Mads Vad, og Helge Vammen og Sofie Kruuse.Men seernes beslutning betød i sidste ende, at gymnasten måtte sige farvel i det populære underholdningsprogram.Dommerne havde på aftenen flest rosende ord til overs for vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst.- Det er den bedste nydanser-chachacha, jeg nogensinde har set, sagde dommer Britt Bendixen, mens Anne Laxholm fortalte vejrværtinden, at hun "havde fået det hele til at gå op i en større helhed".Finalen i Vild med dans bliver afholdt den 28. november.Newspaq

Dagens topnyheder

Det blev kun til en sjetteplads i Vild med dans for gymnasten Helge Vammen og den professionelle danser Sofie Kruuse, der røg ud af showet fredag aften.

Dermed er der nu fem par tilbage i konkurrencen.

Da skuespilleren Besir Zeciri har forladt programmet i utide på grund af en hjernerystelse, var der i sidste uge ikke nogen, der forlod konkurrencen. Der blev dog givet point og talt sms-stemmer, og de blev lagt til denne uges resultat.

Oven i det var parrene også på gulvet i en holddans, som dommerne vurderede, at holdene klarede lige godt.

Omdansen blev danset mellem skuespillerinden Paprika Steen og hendes partner, Mads Vad, og Helge Vammen og Sofie Kruuse.

Men seernes beslutning betød i sidste ende, at gymnasten måtte sige farvel i det populære underholdningsprogram.

Dommerne havde på aftenen flest rosende ord til overs for vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst.

- Det er den bedste nydanser-chachacha, jeg nogensinde har set, sagde dommer Britt Bendixen, mens Anne Laxholm fortalte vejrværtinden, at hun "havde fået det hele til at gå op i en større helhed".

Finalen i Vild med dans bliver afholdt den 28. november.

Newspaq