Hånd i hånd til det sidste: Ægtepar dør med fire timers mellemrum

Ikke desto mindre er dette en sand historie om et ældre ægtepar fra Californien, som efter 62 års ægteskab for nyligt døde, mens de holdte hinanden i hånden til det sidste.

Don og Maxine Simpson mødte hinanden i et bowlingcenter i 1950’erne, og har været sammen lige siden. I mange år rejste de verden rundt, men med tiden adopterede parret to drenge og bosatte sig i Bakersfield i Californien, hvor Don arbejdede som civilingeniør. Derudover var de begge aktive i Rotary og YMCA’s velgørende arbejde.

Det er parrets barnebarn, Melissa Sloan, der har delt billeder helt tilbage fra parrets velmagtsdage og frem til deres sidste øjeblikke i denne verden. Hun siger til den amerikanske tv-station ABC, at hendes bedsteforældre var “uadskillige og skabt for hinanden.”

Maxine Simpson kæmpede de sidste år af sit liv mod en kræftsygdom, men da Don faldt i hjemmet og brækkede hoften, forværredes hendes tilstand yderligere. Da Dons tilstand samtidig også forværredes, besluttede familien at flytte parret hjem i Melissa Sloans hus, hvor de to kunne ligge ved siden af hinanden.

- Bedstemor vågnede og så ham, og de holdte i hånd, og vidste at de lå ved siden af hinanden. Jeg vidste inderst inde, at det var sådan det skulle være. Bedstemor og bedstefar var skabt til at leve sammen, og de var skabt til at dø sammen, siger barnebarnet Melissa til ABC.

Maxine døde først, men fire timer senere fulgte Don i fodsporene på sin livsledsagerske.

Ifølge barnebarnet, så er det ægte kærlighed: - Det er utroligt. Det er en ægte kærlighedshistorie.

 

 

Dagens Gossip