To håndværkere fanget i 40 meters højde

To håndværkere sad mandag eftermiddag fast i omkring 40 meters højde på siden af DR's koncerthus i København, oplyser Københavns Brandvæsen.

De to mænd befandt sig i en lift, som normalt bruges til vinduespudsning, men som sad fast i knap en time, før den pludselig virkede igen.

- Liften virkede igen, og de to håndværkere kunne selv komme i sikkerhed, siger operationschef i Københavns Brandvæsen Peter Westh til Ritzau.

Problemet var umiddelbart, at brandvæsnets stiger kun var 30 meter lange, og derfor var specialister i højderedning i gang med at redde de to håndværkere, da liften igen virkede.

- Vi har talt med dem, og de er ikke kommet til skade, men vores stiger rækker kun til 30 meter, så vi har specialister sendt ud til højderedning, fortalte operationschefen tidligere.

Hvis det var muligt, ville brandvæsnet fire mænd ned fra taget, som kunne tage håndværkerne med videre ned til jorden eller tilbage på taget af koncerthuset.

Meldingen om håndværkerne i nød kom klokken 12.30.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip