Hæderligt kæmpende Aalborg får tæsk af Barcelona

23/03/2014

FC Barcelona var som ventet en uoverkommelig opgave for et skadesplaget Aalborg Håndbold søndag eftermiddag.

Det danske mesterhold tabte med 22-29 i ottendedelsfinalen i Champions League efter at have været bagud med 13-15 ved pausen.

Aalborg var ellers fint med i kampen indtil spanierne strammede skruen i anden halvleg - eller i virkeligheden i kampens sidste 35 minutter.

Allerede i kampens første 10 minutter frygtede man, at de danske mestre nærmest ville blive spillet baglæns ud af Gigantium. Aalborgenserne kom bagud med 4-8, men da Buster Juul nogle minutter senere scorede Aalborgs femte mål i træk, førte hjemmeholdet med 9-8.

Det var, som om FC Barcelona-spillerne havde tænkt, at aalborgenserne var for nem en opgave, og så svarede danskerne igen.

Et række hurtige spanske scoringer gav imidlertid Barcelona lidt luft ved pausen med pauseføring 15-13.

Aalborg var gået videre til ottendedelsfinalen i kraft af en fjerdeplads i Champions Leagues gruppe D, og det var formentlig kun de mest optimistiske nordjyder, som troede på, at mesterholdet kunne true et af verdens allerbedste klubhold.

De to hold spiller returkamp i Barcelona på lørdag.