Halvt ged, halvt får: Mød den skønne skabning her

Da Priscilla Montola, ejeren af My Petting Zoo i Scottsdale, Arizona, og hendes tre børn søndag morgen gik ud for at fodre nogle af dyrene, fandt hendes søn det, han troede, var en lille nyfødt ged.

Det skriver Metro.

Men dyret lå ved siden siden af det får, som indtil den dag havde været drægtig.

Fåremoren havde åbenbart - uden ejerne vidste det - parret sig med en ged, og lille Butterfly, som kiddet - eller lammet - nu hedder, er, hvad der kom ud af den ualmindelige seance.

Familien Montola har nu døbt den nye ‘art’ for en ‘geep’ - en sammensmeltning af ordene ‘goat’ og ‘sheep’.

Den lille geep er født med store, sorte prikker, hvilket er grunden til, at hun har fået navnet Butterfly. Hun har hoved og fødder som en ged, men har fået et lams uld og hale.

My Petting Zoo er lige holder lige for tiden lukket på grund af varmen, men Priscilla Montola er overbevist om, at lille Butterfly ender som en stor attraktion, når stedet åbner igen til efteråret.

- Hun er kun en lille baby. Vi vil gerne give hende lidt tid. Jeg havde aldrig troet, at den slags kunne ske, siger zoo-ejeren til Metro.

Se flere billeder af Butterfly the Geep, under videoen.

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Post by My Petting Zoo.

 

Dagens Gossip