Hamilton nægtet adgang til Wimbledon-finale uden slips

Wimbledon har strenge regler, hvad angår påklædning for både tennisspillerne og visse tilskuere. Og reglerne skal overholdes.

Det fandt den regerende Formel 1-verdensmester Lewis Hamilton ud af, da briten forsøgte at komme ind og overvære søndagens finale - uden at være iklædt jakke og slips.

Mercedes-køreren blev afvist, fordi han ikke havde den rette påklædning. Og dermed fik han aldrig set finalen mellem Roger Federer og Novak Djokovic.

Ifølge Hamiltons talsmand var det en "uheldig misforståelse" omkring dresscode, der betød, at han blev afvist.

Hamilton havde ellers glædet sig og var skuffet over at misse finalekampen, som Djokovic vandt efter fire underholdende sæt.

For nylig vandt Hamilton det britiske Formel 1-grandprix, og han var inviteret til at sidde blandt de kongelige og andre berømtheder i et reserveret VIP-område på Wimbledons Centre Court.

Inden finalen havde Hamilton lagt et billede af invitationen ud på Instagram, hvor han fortalte, at han var "beæret" over at have modtaget den.

Senere viste han et billede af sig selv, hvor han var iført farverige bukser og bluse, hvor der bare stod "Wimbledon".

Hamilton skulle angiveligt være blevet tilbudt at låne jakke og slips, som var beregnet til den slags situationer, men det havde han afvist at tage på.

/ritzau/

 

Dagens Gossip