Han bygger ‘hundehus’ til sin hund for 174.000 kroner - bare vent til du kommer indenfor og taber kæben

31/05/2023 11:40

Emil Martesen

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Han løfter sløret for det vanvittige arbejde i en video på den populære platform YouTube, som du kan se i bunden af artiklen.

Mest læste i dag

Californiens populære YouTuber, Brent Rivera, tog fusen på alle, da han byggede et vanvittigt 'drømmehus' til sin elskede hund. 

Og selvom det faldt på et tørt sted for hans hund, så kostede det 25.000 dollars fra pengepungen, svarende til svimlende 174.000 danske kroner. 

Men der er heller ikke sparet på deltaljerne, og hunden er flyttet ind i et vaskeægte paradis, der er udstyret med et minikøleskab, et soveværelse og en tv-skærm, der kontinuerligt afspiller klip af egern. 

Brent Rivera har virkelig taget udtrykket 'menneskets bedste ven' til et helt nyt niveau ved at investere en formue i sin firbenede ven. 

Og det spektakulære hjem i mezzanin-stil omfatter en hyggelig seng, en sofa tilhørende et lille sofabord, billeder af Brent og Charly, et minikøleskab samt en TV-skærm. 

Men det stopper ikke her. 

For at tilføre det sidste touch af hjemlig hygge har Brent opsat et skilt uden for hundehuset, hvor der med guldbogstaver står "Charly's House". Denne detalje viser klart, at Brent har lagt stor vægt på at skabe et rum, der ikke blot er funktionelt, men også personligt og kærligt. 

Denne form for overflod og opmærksomhed på detaljer vidner om Brent Riveras dedikation til at give sin elskede hund det bedste af det bedste. 

Charly har i den grad skudt papegøjen og kan nu nyde sin tilværelse i dette vanvittige 'drømmehus', som er skræddersyet til at opfylde enhver behov og komfort, som en firbenet ven kunne ønske sig.

Du kan se det vanvittige ‘hundehus’ herunder: