Han droppede sprutten og begyndte at træne: Se Dans utrolige forvandling

Det er, som om det er en helt anden person, når man ser billedet. For bare ét år siden, blev han kaldt den ‘tykke’ af sine venner, men i dag ligner han mest af alt en professionel bokser.

Førhen kunne 26-årige Dan Davidson sagtens finde på, at bælle en flaske vodka i weekenden og ellers bare leve af fast food dag ud og dag ind. På den måde indtog han over 6.000 kalorier om dagen, men det er helt slut nu. Det skriver Daily Star, der har talt med mønsterbryderen.

Inden han lagde sin livsstil om, vejede Dan Davidson 108 kilo. For at gøre det hele værre, så er hans kæreste, den 30-årige Rachel Brown, som han har to børn med, fitnessinstruktør. Så det var en desperat mand, der kastede sig ud i det vilde projekt. 

Læs også: Verdens vildeste vægttab? - Denne mand tabte 250 kilo

Efter hård træning, kylling, oksekød og grøntsager i et år, så vejer han i dag kun 82 kilo. De tabte kilo kan i høj grad også måles på livvidden, hvor han er skrumpet hele 15 centimeter, så der i dag kun er 76 centimeter rundt.

Det er sket, fordi alle hans ophobede fedtdepoter er blevet deponeret i træningslokalet, hvor han har slidt og slæbt i et år. Anstrengelserne har betydet, at hans fedtprocent er faldet fra 30 procent helt ned til kun 6 procent.

Så det kan altså lade sig gøre for os allesammen, hvis bare vi virkelig tager os sammen. Men det er nok der, det kniber. Viljen, altså.
 

 

Dagens Gossip