Han havde aldrig fløjet før - skabte stor panik, da han gjorde det her

Det er tilsyneladende med god grund, hvis du bliver en anelse skræmt, når du opdager, at en eller flere af dine medpassagerer på charterafgangen er luft-jomfruer.

Passagererne i et kinesisk fly fra selskabet Xiamen Air nåede i hvert fald at se deres liv passere revy, da en mans, som aldrig før havde prøvet at flyve, åbnede nødudgangen lige, da flyet skulle lige til at lette.

Det skriver South China Morning Post.

Et par af dem var dog ikke så fingerrystende bange, at de ikke lige kunne nå at tage billeder af episoden og lægge dem på Instagram.

Den nybegyndende passager ville angiveligt bare lige 'have lidt luft', lyder historien i de kinesiske medier. Han nåede at kigge sig lidt forbløffet omkring, indtil en stewardesse fik forklaret ham, at den slags ikke blev tolereret på et fly.

Han blev dog tilgivet, da de fandt ud af, at han var flyjomfru, og fik alligevel lov at komme med fra Hangzhou til Chengdu i flyet, som faktisk nåede at komme af sted til tiden.

Efterfølgende er en video dukket op på Youtube, som viser, hvordan den oppustelige nødskakt foldede sig ud, da manden åbnede for udgangen.

Se den her:
 

 

Dagens Gossip