Han henter sin 86-årige bedstemor: Se hendes ansigt, da hun hører nyhederne i radioen

En bedstemors kærlighed er helt speciel.

Lige nu går David Gooding og hans 86-årige bedstemor viralt på YouTube, efter han besluttede sig for at gøre noget ekstra til sin elskede bedstes fødselsdag.

Han hentede den ældre kvinde i bil. Da hun satte sig ind, tændte han for radioen. De lyttede til noget musik, men pludselig var der “breaking news”.

Bedstemoren lyttede efter. Langsomt gik det op for hende, at nyheden handlede om hende, og at hun havde fødselsdag. Alle børnebørnene udtalte sig til “radioavisen” og ønskede deres bedstemor tillykke med fødselsdagen.

Til slut undskylder David Gooding for, at der er en person, som bedstemoderen holder meget af, der desværre ikke kunne være med i nyhedsudsendelsen.

Læs også: Mor tror, hun er gravid - så kigger lægerne på hendes mave og afslører det utænkelige for hendes mand

- Jeg var ked af én person, fordi jeg ved du er tæt på din bror, som bor i Australien. Jeg har prøvet at få fat i ham. Vi har brugt uger på at få fat i ham, men vi kunne ikke få logistikken og det tekniske til at passe. Men jeg kan prøve en anden radiostation, siger David Gooding til sin bedstemor, der må tørre øjnene med sit tørklæde.

Se den hjertevarme video nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip