Han reddede Bodil Jørgensen: - Jeg er ikke nogen helt

Havde det ikke været for John Christian Jeppesens resolutte og professionelle behandling, var Bodil Jørgensen måske ikke overlevet den voldsome traktorulykke på Far til fire-settet 18. juni.

Det mener Bodil Jørgensen selv, men den esbjergensiske læge vil ikke kaldes helt.

- Jeg er jo blot en lille del af et samlet hold, som alle har gjort det kompetent og professionelt. Jeg er ikke på nogen måder "helten". Jeg passer bare mit arbejde, siger han til BT.

Læs også: Bodil Jørgensen: - Så kunne jeg pludselig mærke, at jeg havde svært ved at trække vejret

John Christian Jeppesen var på vagt som ambulancelæge, da det gik helt galt under Bodil Jørgensens første optagelse til den kommende Far til fire-film. Ved Vester Vedsted i det sydvestlige Jylland sad hun på en metalgrab bag på en traktor, der skulle køre over et dige. Men nær toppen mistede traktoren motorkraft, og den begyndte at glide. Bodil Jørgensen faldt ud og fik den 2,4 ton tunge traktor ned over sig.

Læs også: Bodil Jørgensen kommer hjem i kørestol

I ulykken brækkede hun alle sine ribben, begge kraveben og fik et brud på bækkenet. Hun havde desuden skader på lever og nyre. Hun blev efter ulykken indlagt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, men hurtigt overført til Odense Universitetshospital. Her lå hun i koma i fem dage.

Hun er nu udskrevet og taget med familien i sommerhus. Hun er dog fortsat bundet til en kørestol.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip