Han tilbød en jordomrejse, hvis du havde samme navn som hans ekskæreste: Nu har han fundet sin rejsemakker

Den 27-årige canadier, Jordan Axani, skulle have fejret jul med sin kæreste i Bangkok, men sådan gik det nemlig aldrig. Efter de havde købt flybilletterne, slog hun nemlig op, og billetterne kunne ikke refunderes. Derfor søgte han efter en rejsemakker, der havde samme navn som ekskæresten: Elizabeth Gallagher.

Det projekt er endelig lykkedes nu, skriver Daily Mail. Valget er faldet på den 23-årige Elizabeth Quinn Gallagher fra Nova Scotia, men desværre har hun allerede en kæreste, så der bliver ingen romance på jordomrejsen, forsikrer hun.

- Han ved godt, at jeg altid har drømt om at rejse, så selvom han ikke er glad for, at jeg rejser væk i en hel måned henover julen, så smiler han ad det, siger hun.

LÆS OGSÅ: Hvis du hedder det samme som hans ekskæreste, så giver han en jordomrejse

Da Jordan Axanis kæreste slog op med ham, stoppede han egentlig med at planlægge turen, så han har ikke bestilt hoteller eller noget på rejsen. Da hans unikke historie imidlertid har fået massiv mediedækning, har hotelgruppen Marriott set deres snit til lidt gratis omtale, så de har sørget for enkeltværelser til de to rejsende på hele turen. Det er Elizabeth Gallaghers kæreste sikkert glad for.

De to rejsekompagnoner tager afsted på deres eventyr den 21. december og returnerer igen den 8. januar. Man kan følge med i rejsen på hans blog jordanaxani.com, ligesom man kan støtte hans nye velgørenhedsprojekt, A Ticket Forward, der samler penge ind til fattige, der drømmer om at se verden.

.

Dagens Gossip