Hans Henrik Andreasen vender tilbage til EfB

Efter syv et halvt års fravær vender midtbanespilleren Hans Henrik Andreasen tilbage til Esbjerg fB, hvor han indledte sin professionelle karriere i 1999. Han er blevet frigjort fra sin kontrakt med OB og har indgået en treårig kontrakt frem til udgangen af 2015 med EfB.

- Det har hele tiden været mit ønske at komme tilbage til Esbjerg og den klub, hvor jeg det hele begyndte, og hvor jeg har haft fine oplevelser og spillet europæisk fodbold. EfB ligger for tiden ikke så godt som OB, og jeg vil gerne bidrage til, at holdet igen får succes, siger Hans Henrik Andreasen.

Han debuterede for EfB i en kamp mod Ikast fS for næsten 14 år siden og spillede 218 kampe og scorede 27 mål for klubben, inden han fik drømmen om at spille i udlandet opfyldt i sommeren 2005. Det blev til 49 kampe fordelt over to sæsoner i den sydtyske klub, SpVgg Greuther Fürth, der spillede i den bedste halvdel af 2. Bundesliga, inden han i 2007 skiftede til OB. Her har han i 211 kampe scoret 47 mål.

- Hans Henrik er den profil, vi mangler til et spændende hold bestående af mange unge spillere, som i perioder med modgang har behov for en erfaren spiller at læne sig op ad. Siden han forlod EfB, har han udviklet sit spil, så han ikke udelukkende er en slider, men også en boldspiller og målscorer. Det glæder mig, at vi nu får en af vore egne spillere tilbage for formentlig at afslutte en flot karriere i Esbjerg, siger EfB’s cheftræner, Jess Thorup.

Hans Henrik Andreasen er netop fyldt 34 år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip