Har du hedeture? Så kan det skyldes dette

13/08/2014 18:48

Aller Media

Nyheder

Mest læste i dag

Mette Skøtt, NewsDesk, Aller MediaFor de fleste er en god morgen lig med en kop varm kaffe, og der findes et utal af forskningsresultater, som peger på, hvor sundt og godt det netop er for os. Men du risikerer altså at drikke så meget, at du er skyld i dine egne hedeture, skriver prevention.com.Derfor skal du ikke drikke vand med citronskiver i


I den nyeste udgave af magasinet Menopause viser studier, at kaffe og hedeture er forbundet. Studierne er lavet af May Clinic og doktor Stephanie S. Fabion siger:- Vi fandt ud af, at koffeinindtag er forbundet med generende hedeture og nattesved.

Overgangsalderen og kaffe
Studierne viste, at den generende nattesved og hedeturene er et problem, når kvinder kommer i overgangsalderen, og det er her de skal være opmærksom på deres indtag af kaffe.- Det vigtigste, vi kan tage med fra dette studie er, at kvinder, der er generet af hedeture og nattesved, skal overveje at reducere deres indtag af koffein. Men det betyder ikke, at du er nødt til at opgive alt koffein, siger doktor Stephanie S. Fabion.Dit ansigt afslører din usunde livsstil 


Du kan altså forsat godt drikke kaffe, men mærk efter hvornår du har drukket så meget, at du får en hedetur og stop så før det en anden gang. Studierne siger nemlig intet om, hvor meget der skal til, før det giver symptomer og det er sandsynligvis forskelligt fra person til person. 

Studierne viser samtidig, at vi som mennesker reagerer anderledes på koffein i forskellige aldre. Det betyder, at det der var godt ved at drikke kaffe i din ungdom, ikke nødvendigvis er det samme i din alderdom. Du er derfor nødt til at se på alle signaler, din krop sender ud, når du drikker kaffe. Hjælper den stadig mod ømme led? Hjælper den mod hovedpine eller giver den hovedpine?