Har du husket din rejseforsikring i år?

Det betyder for mange danskere, at turen går sydpå, hvor der er solskinsgaranti. Du har sikkert været inde og set fotos af din destination, og du har læst rejsebeskrivelser og drømmer om iskolde drinks ved poolen.

Det sidste du har tænkt på er sikkert en rejseforsikring, som er din garanti for hjælp, hvis der skulle ske et uheld, eller hvis du skulle blive syg på rejsen. Selvom uheld, sygdom og aflysninger ikke er noget vi, som rejsende, regner med, så er der desværre mange danskere, der hvert år må gøre brug af deres rejseforsikringer.

Har du ikke tegnet en rejseforsikring i Danmark, inden du rejser ud, så kan du risikere store hospitalsregninger, juridiske udgifter og en langt mindre behagelig rejse.

Køb den rigtige forsikring

Der findes et stort udbud af rejseforsikringer. Når du skal gennemse markedet, er det vigtigt, at du på forhånd har fundet dit behov.

Rejser du flere gange årligt, eller skal du kun på en enkelt rejse? Bliver du i Europa, eller skal du backpacke i Østen? Alt sammen har betydning for den forsikring, du vælger.

En rejseforsikring er en billig måde at sikre dig mod yderligere ulykke, når først du har været uheldig på din rejse. Sørg derfor for at være godt forsikret, inden du begiver dig ud på din næste rejse, således at du trygt kan begive dig ud på din næste ferie.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip