Har du set Vasia: Hundehvalp brutalt revet ud af armene på ejer

I snart tre uger har Inga Winkler ikke anet, hvor hende lille hundehvalp Vasia befinder sig. Den 28. oktober klokken 01 blev hunden brutalt revet ud af armene på hende og stjålet, da hun stod på Albertslund Station.

- Der kommer en ung mand op på siden af mig og river hunden fra mig og løber med den. Jeg nåede slet ikke at reagere - jeg regnede ikke med at sådan noget kunne ske i Danmark, siger den chokerede hundeejer til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det sene tidspunkt betød, at der ikke var andre mennesker på stationen, og hun har ikke set den lille spaniel- og gravhund-blanding siden.

Flere har dog kontaktet Inga Winkler og fortalt, at en kraftigt bygget kvinde har kørt rundt på christianacykel i Albertslund med Vasia.

- Han er meget følsom hund, så han har ikke godt af at blive kørt rundt på den måde, lyder det bekymret fra Inga Winkler.

Hun har selv set kvinden i den lokale Fakta, men der var der ingen spor af Vasia.

- Jeg håber stadig, at jeg finder ham. Jeg savner ham utroligt meget, siger hun.

LÆS OGSÅ: Politiet: Vær opmærksom på mystiske hestefotografer 

Sagen er meldt til politiet, og Inga Winkler håber, at opvågningsbilleder fra stationen kan hjælpe med at finde gerningsmanden og hendes elskede hundhvalp.

Hundetyven beskrives som cirka 165 centimeter høj, almindelig af bygning, lys i huden og med brunt hår. Han er cirka 18-20 år og var iført en sort jakke. Har har muligvis har noget i hånden, da Inga Winkler efterfølgende havde en lang ridse på venstre hånd og underarm. 

Vasia er en cirka 50 centimeter høj spaniel-gravhund-blanding. Den var iført en blå sele med telefonnummer i.

Har man oplysninger i sagen eller har set Vasia, vil Inga Winkler meget gerne kontaktes på telefon 20966388. 

Se billeder af Vasia herunder: 

 

Dagens Gossip