'Har ikke råd': Mor efterlader nyfødte trillinger på hospitalet

Tre døtre. Trillinger. Det var, hvad den rumænske kvinde Jeaneta Bente på 32 år fødte for tre uger siden i byen Drobeta Turnu-Severin i Rumænien. 

Det blev for meget af det gode for kvinden, der i forvejen har tre børn, og hun forlod derfor fødegangen og forblev anonym. 

Pigerne, der sidenhen er navngivet Alexandra, Isabela og Cristina, er blevet omtalt meget i medierne, hvor man har forsøgt at efterlyse moderen til dem. 

Læs også: Jomfrufødsler er en ny industri: Mindst 25 kvinder har født uden nogensinde at have haft sex

Lægerne kunne ikke bortadoptere dem uden moderens samtykke, og derfor havde de brug for mediernes hjælp til at finde kvinden. 

Jeaneta Bente forsøgte i første omgang at holde lave profil, fordi hun opholder sig illegalt i landet. 

Nu forklarer hun dog, ifølge Yahoo, at:

- Jeg håber, at folk kan forstå, at jeg bare ikke har råd til at tage vare på dem. Jeg ønsker dem det bedste, og jeg håber, at de får et bedre liv, end det jeg kan give dem, siger hun ifølge Yahoo

Hun har nu givet sit samtykke til at pigerne bliver givet bort, men måtte gøre det med sit fingerafryk, da hun ikke kan læse og skrive. 

Rumænien oplever for tiden lignende situationer, hvor mødre forlader deres børn, på flere af landets sygehuse, fordi levestandarden er så lav for store dele af befolkningen, som dermed ikke har råd til at opforstre et barn. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip