Harry Potter-stjerne får nyt bijob

Skrevet af admin

08/07/2014
Det er ikke kun skuespillet, der interesserer den unge stjerne Emma Watson.I maj dimitterede hun nemlig fra Brown University, og nu har skuespillerinden fået et nyt job som ambassadør for FN. Her skal hun kæmpe for kvinders rettigheder og for ligestilling, hvilket den 24-årige brite ser meget frem til.- Kvinders rettigheder er noget, der er uadskilleligt forbundet med den, jeg er. Det ligger så dybt i min personlighed med så dybe rødder i mit liv, at jeg ikke kan forestille mig en mere spændende mulighed, siger Watson til BBC.Som ambassadør er det meningen, at Watson skal arbejde for "HeForShe"-kampagnen, som går ud på at få drenge og mænd rundt omkring til at gøre op med den ulighed mellem kønnene, som mange kvinder i verden oplever.Og direktøren for FN's kvindeafdeling, Phumzile Mlambo-Ngcuka, er sikker på, at skuespillerinden er den rigtige til opgaven.- Unge menneskers engagement er meget vigtigt i forhold til at sætte fokus på ligestilling i det 21. århundrede. Og jeg er overbevist om, at Emmas intellekt og passion vil få vores budskab klart og tydeligt frem på et globalt plan, siger hun til BBC.Emma Watson er ikke den eneste kendis, der er FN-ambassadør. Folk som Angelina Jolie, Charlize Theron og Stevie Wonder er nemlig det samme.Newspaq

Mest læste i dag

Det er ikke kun skuespillet, der interesserer den unge stjerne Emma Watson.

I maj dimitterede hun nemlig fra Brown University, og nu har skuespillerinden fået et nyt job som ambassadør for FN. Her skal hun kæmpe for kvinders rettigheder og for ligestilling, hvilket den 24-årige brite ser meget frem til.

- Kvinders rettigheder er noget, der er uadskilleligt forbundet med den, jeg er. Det ligger så dybt i min personlighed med så dybe rødder i mit liv, at jeg ikke kan forestille mig en mere spændende mulighed, siger Watson til BBC.

Som ambassadør er det meningen, at Watson skal arbejde for "HeForShe"-kampagnen, som går ud på at få drenge og mænd rundt omkring til at gøre op med den ulighed mellem kønnene, som mange kvinder i verden oplever.

Og direktøren for FN's kvindeafdeling, Phumzile Mlambo-Ngcuka, er sikker på, at skuespillerinden er den rigtige til opgaven.

- Unge menneskers engagement er meget vigtigt i forhold til at sætte fokus på ligestilling i det 21. århundrede. Og jeg er overbevist om, at Emmas intellekt og passion vil få vores budskab klart og tydeligt frem på et globalt plan, siger hun til BBC.

Emma Watson er ikke den eneste kendis, der er FN-ambassadør. Folk som Angelina Jolie, Charlize Theron og Stevie Wonder er nemlig det samme.

Newspaq