Hattrick for Jan Magnussen i New York

Der var kamp til allersidste omgang, da det legendariske Six Hours Of The Glen blev afviklet søndag aften dansk tid i New York.

Corvette-duoen Jan Magnussen og Antonio Garcia sluttede på førstepladsen i GTLM-klassen og fører nu mesterskabet i Tudor-serien.

- Uden tvivl et af de mest nervepirrende løb længe, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Vi vidste fra begyndelsen, at vi havde en god bil med vinderpotentiale, men med 55 biler til start vidste vi også, at det ville blive en udfordring at holde sig udenfor problemer, især under starten.

Det lykkedes Jan Magnussen at komme godt af sted, da det seks timer lange racerløb blev flaget i gang. Og snart havde danskeren overhalet den førende BMW, og han øgede langsomt, inden Antonio Garcia overtog bilen en times tid inde i løbet.

- Vi følte virkelig, vi styrede løbet, men det var ikke uden pres, for især de to Vipere havde fart på i denne weekend, forklarer Jan Magnussen.

Danskeren måtte sammen med teamet overvære Antonio Garcia afslutte løbet med en giftig Viper snappende til sin bagende, og da spanieren kørte den gule Corvette over målstregen, var det med blot 0,1 sekunds forspring foran Viper-køreren Marc Goosen.

- Fantastisk kørt af Antonio. En tredje sejr i træk i Tudor-mesterskabet er lige, hvad vi har brug for efter et Le Mans, som ikke gik helt efter planen.

- Det virker til, at vi igen har fundet formen efter et par sæsoner, som har været præget af problemer og sort uheld, og det er fantastisk at kunne give teamet de her sejre, lyder det fra Jan Magnussen.

Med weekendens sejr på Watkins Glen fører Jan Magnussen og Antonio Garcia nu kørernes mesterskab i Tudor-serien med 154 point og er ni point foran Bill Auberlen og Andy Priaulx fra BMW.

/ritzau/

 

Dagens Gossip