Heldig dansker får vanvittig adventsgave: 10.000.000 kroner rigere

Skrevet af Emil Martesen

10/12/2023
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
En heldig dansker fik sig noget af en vanvittig adventsgade.

Mest læste i dag

Et sted på det vestlige Fyn vågner et heldigt asen til noget af en gave denne 2. søndag i advent. Vedkommende har nemlig, via sit abonnement, købt en Lotto kupon, som rammer de syv rigtige, der udløser førstepræmiepuljen på 10.000.000 kroner.

Det er dog ikke kun på Fyn det tegner til at blive en ekstra god jul, for selvom man ikke lige rammer syv rigtige, kan kuponen alligevel være mange penge værd. Det kan både en nordsjællænder og en midtjyde skrive under på. De blev nemlig udtrukket som ugens vindere i ekstratrækningen ’Millionærchancen’.

Sådan lyder meldingen i pressemeddelelse.

Den første vinder er fra Midtjylland og har købt sin kupon via abonnement. Der triller altså 1.000.000 kroner ind på kontoen lige i tide til julegavesæsonen. Den anden vinder er fra Nordsjælland og har købt sin kupon via web. Der var desuden en gevinst på 140 kr. på kuponen, så nordsjællænderen kan altså stoppe hele 1.000.140 kroner i julesokken:

"Det er en skønt at dele gevinster ud til glade danskere. Vi bliver altid glade, når nogen vinder i vores lotterier – selvom det sker flere gange hver uge. Vinder man et stort beløb hos Danske Spil, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på livet som nyslået millionær – eller mangemillionær", siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Danske Spil har ikke talt med vinderne endnu, men ønsker dem naturligvis begge tillykke.