Her bæller ung mand en flaske sprut på rekordtid - nu siger han undskyld

Siden 31. august er en video af en ung mand, der bunder en stor flaske sprut, blevet set næsten to millioner gange.

Nu vil manden bag det dumdristige sprut-stunt gerne sige undskyld til alle, som har set videoen, så de ikke får samme idé.

Walisiske Will Williams var til en polterabend, da vennerne filmede ham, drikkende hele flaskens indhold på bare 13 sekunder.

LÆS OGSÅ: Straffet for sin påklædning af skole: 15-årig pige skulle gå i "skammetøj" og brød sammen

Efterfølgende delte han optagelsen på sin YouTube-side, så hans andre venner også kunne få stuntet at se.

Men mod den unge mands forventning, gik videoen viralt - først i hans lokalområde, senere i Storbritannien, og til sidst gik den verden rundt.

I videoen kan man høre de andre polterabend-deltagere heppe og juble, og Will Williams slutte af med at referere til den farlige drukleg, ‘necknomination’.

Nu, lidt over en uge senere, vil waliseren gerne sige undskyld for sit stunt.

- Det var noget, jeg gjorde som en joke, og jeg fortryder det inderligt. Jeg vidste lige med det samme, at det var dumt, siger Will Williams nu ifølge Daily Post.

Han understreger, at sprut-stuntet ikke var noget, han var blevet udfordret af sine venner til at gøre.

LÆS OGSÅ: Uheldig mand kom til at sætte porno på storskærmen i byens centrum

- Det var en farlig ting at gøre, det ved jeg nu, og jeg ville aldrig gøre det igen. Da jeg var færdig, sagde jeg som en joke, ‘necknominate that’, men det mente jeg bestemt ikke, og jeg har absolut ikke nomineret nogen, siger Will Williams, der i forbindelse med videoen har fået et hav af henvendelser.

Af nogle YouTube-brugere bliver den unge mand beskrevet som ‘lækker’. Andre udviser chok over det potentielt fatale stunt, og kalder det ‘idiotisk’.

Indholdet af en 70 centiliter Jack Daniels-flaske, som den, walisiske Will Williams bunder i videoen herunder, svarer til 28 genstande.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip