Her en hun: Verdens mest magtfulde kendis

Skrevet af admin

|

01/07/2014
Sidste år var det talkshow-guruen Oprah Winfrey, der kunne lade sig hylde som den kendis, der har allermest magt i verden.Men nu er hun slået af pinden, og det af én, der hverken har sit eget talkshow eller sin egen tv-kanal. Det skriver Forbes.com.Sangerinden Beyoncé, der nu kan kalde sig verdens mest magtfulde kendis, har til gengæld millioner af fans, sin egen duftserie, tøjkollektion og lægger ansigt til kampagner for blandt andet Pepsi og H&M. Og det har hjulpet hende helt til tops på listen, hvor hendes ægtemand, Jay Z, må nøjes med en sjetteplads.Listen bliver lavet på baggrund af, hvad kendisserne rundt regnet tjener, hvor mange gange de bliver nævnt i medierne, hvor aktive de er på de sociale medier og hvor meget indflydelse, de har.Og her topper Beyoncé altså. Superstjernen har haft en indtjening på 115 millioner dollar for det seneste år, hvor hun blandt andet har givet 95 koncerter rundt om i verden.Nummer to på listen er basketballstjernen LeBron James, der dog ligger hele 43 millioner dollar under sangerinden.Men penge er ikke alt det kræver for at toppe listen. Selvom rap-ikonet Dr. Dre har den højeste indtjening med 620 millioner dollar, så er der langt op til Beyoncé, der både bliver buzzet mere i medierne og skønnes at have en større indflydelse.Se listen her: 1. Beyoncé - 115 millioner dollar 2. LeBron James - 72 millioner dollar 3. Dr. Dre - 620 millioner dollar 4. Oprah Winfrey - 82 millioner dollar 5. Ellen DeGeneres - 70 millioner dollar 6. Jay Z - 60 millioner dollar 7. Floyd Mayweather - 105 millioner dollar 8. Rihanna - 48 millioner dollar 9. Katy Perry - 40 millioner dollar 10. Robert Downey Jr. - 75 millioner dollarNewspaq

Dagens topnyheder

Sidste år var det talkshow-guruen Oprah Winfrey, der kunne lade sig hylde som den kendis, der har allermest magt i verden.

Men nu er hun slået af pinden, og det af én, der hverken har sit eget talkshow eller sin egen tv-kanal. Det skriver Forbes.com.

Sangerinden Beyoncé, der nu kan kalde sig verdens mest magtfulde kendis, har til gengæld millioner af fans, sin egen duftserie, tøjkollektion og lægger ansigt til kampagner for blandt andet Pepsi og H&M.

Og det har hjulpet hende helt til tops på listen, hvor hendes ægtemand, Jay Z, må nøjes med en sjetteplads.

Listen bliver lavet på baggrund af, hvad kendisserne rundt regnet tjener, hvor mange gange de bliver nævnt i medierne, hvor aktive de er på de sociale medier og hvor meget indflydelse, de har.

Og her topper Beyoncé altså. Superstjernen har haft en indtjening på 115 millioner dollar for det seneste år, hvor hun blandt andet har givet 95 koncerter rundt om i verden.

Nummer to på listen er basketballstjernen LeBron James, der dog ligger hele 43 millioner dollar under sangerinden.

Men penge er ikke alt det kræver for at toppe listen. Selvom rap-ikonet Dr. Dre har den højeste indtjening med 620 millioner dollar, så er der langt op til Beyoncé, der både bliver buzzet mere i medierne og skønnes at have en større indflydelse.

Se listen her:

1. Beyoncé - 115 millioner dollar

2. LeBron James - 72 millioner dollar

3. Dr. Dre - 620 millioner dollar

4. Oprah Winfrey - 82 millioner dollar

5. Ellen DeGeneres - 70 millioner dollar

6. Jay Z - 60 millioner dollar

7. Floyd Mayweather - 105 millioner dollar

8. Rihanna - 48 millioner dollar

9. Katy Perry - 40 millioner dollar

10. Robert Downey Jr. - 75 millioner dollar

Newspaq