Her er 98-årige Paulines bedste sex-råd

18/09/2013 00:07

Lotte Sørensen

Nyheder

Mest læste i dag

Efter 98 år på denne jord, tre ægtemænd og en elsker ved 98-årige Pauline et og andet om sex og forholdet mellem mænd og kvinder.

Guldkornene øser hun ud af i bogen You can be right, or you can be married (Du kan få ret, eller du kan være gift, red.). Den har forfatteren Dana Adam Shapiro skrevet på baggrund af samtaler med flere fraskilte.

Læs også: De bedste råd: Få god og brugbar sex som single

Ifølge Pauline kan man lige så godt droppe at sætte fut i sexlivet, hvis man efter ti års ægteskab ikke har lyst til hinanden.

- Hvis du ikke har den dér følelse, og han ikke har den, så bliv skilt. Det er den eneste udvej. Du bedre stillet alene. For hvis du lever med en, der ikke gør dig lykkelig, er det elendigt. Det er værre end at være alene, siger Pauline.

Hun mener, at kemi er alfa og omega, og af bitter erfaring ved hun, at man ikke skal gifte sig med en, mand har kedelig sex med. Hendes anden mand havde en meget lille diller, og det kunne hun med tiden ikke leve med.

- I skal være seksuelt kompatible. Det er meget vigtigt. Dem, der siger andet, er skøre, siger hun.

Læs også: Se opslaget: Højlydt sex i over tre timer fik nabo til at reagere

Af alle mændene i hendes liv, har Pauline været gladest for hendes elsker, som var gift. Hun anbefaler, at man forsøger at få gøre sit ægteskab lige så sjovt som en affære. Hvis man er spontan og kan bevare passionen, er der intet i vejen for, at man kan leve lykkeligt til sine dages ende.

- Du skal give alt af dig selv for at gøre den anden person lykkelig. Men du skal gøre det sådan, at I begge har lyst til at give så meget. Ellers duer det ikke. Hvis en kvindes mand spiller golf, skal hun også lære at spille golf. Eller er han bare på golfbanen hele tiden, mener Pauline.

Hun tager dog højde for, at hun trods sin høje alder nok ikke sidder med alle svarene.

- Det er bare min mening. Måske tager jeg fej. Jeg har taget fejl masser af gang ei mit liv, siger hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med