Her er årets melodi grand prix-værter

Det bliver både en snert af erfaring og et frisk pust, der skal lede tv-seerne igennem dansk melodi grand prix 2015.

DR har nemlig netop afsløret, at årets værtspar kommer til at bestå af sidste års vært Jacob Riising, samt den ene halvdel af den populære Monte Carlo-duo, Esben Bjerre.

Det er første gang, at Esben Bjerre skal stå i spidsen for det traditionsrige underholdningsshow.

Det 27-årige DR-talent var da heller ikke langsom til at sige ja til den nye tjans.

- Det første, jeg tænkte, da jeg fik tilbuddet om at være vært for Melodi Grand Prix, var: Det vil jeg virkelig gerne! Jacob er trænet i showbiz-gamet, og jeg er ham den nye. Jeg er sikker på, at det bliver forrygende, for Jacob er jo dygtig, siger Esben Bjerre i pressemeddelelse fra DR.

Men det er ikke kun Monte Carlo-værten, der er beæret over at skulle arbejde sammen med sin nye makker.

Også Jacob Riising glæder sig til samarbejdet. Den populære børnevært spurgte sågar selv Esben Bjerre i en sms, om han havde lyst til at arbejde sammen på det store musikshow.

- Esben har sendt enormt mange timer live. Det er mit indtryk, at hvis der er noget, der går galt, så følger han med det i stedet for at gå i panik, siger Jacob Riising.

Med Esben Bjerre og Jacob Riising i spidsen for melodi grand prix er det anden gang, at værtsparret består af to mænd. Første gang det skete var i 2006, hvor Adam Duvå Hall og Mads Vangsø var værter sammen.

Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen den 7. februar 2015 i Aalborg.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip