Her er danskernes fødselsdagshilsner til dronningen fra slotspladsen

Skrevet af Kristine Bugbee

16/04/2015

Mest læste i dag

Lisbeth Marcussen, 60 år, København
- Hun er et samlingspunkt, og hun har gjort det rigtig godt, og det har hendes mand også. Uden ham tror jeg ikke, at hun havde klaret sig så godt. Hun er sej, og hun er intelligent. Hun er bare et hit.

Sarah Odder, 16 år, Tårnby
- For mig betyder dronningen, at vi allesammen har noget at samles om. Det er rigtig hyggeligt. Selvom hun ikke bestemmer noget, så kan jeg godt lide at være herinde og fejre hende. Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at du får en rigtig, rigtig lækker dag med en hel masse dejlige mennesker.

Ida Heneberg, 6 år, Dragør
- Hun er bare sød. Tillykke! Jeg synes, det er sjovt at være her i dag, fordi hun bliver så mange år. Jeg er her med min farmor og min farmors veninde.

Sandra, 72 år, Trevor, 70 år, Canberra, Australien
- Vi er lige ankommet fra Australien. En ansat ude i lufthavnen fortalte, at der ville være fest her i dag, og at vi burde deltage. Vi vidste slet ikke, at dronningen havde fødselsdag i dag, så det er bare et heldigt tilfælde. Vi forbinder dronningen med kronprinsesse Mary. Længe leve Hendes Majestæt Dronningen.

Cengiz Yildirim, 43 år, Nørrebro
- Vi er taget herind med vores sprogskole, og vi er kommet for at kigge på dronningen, når hun træder ud. Hun er god, jeg glæder mig til at se hende. Tillykke med fødselsdagen.

Safia Karkus, 53 år, Valby
- Jeg er glad for at være med til dronningens fødselsdag i dag. Hun er meget fin, og her er mange mennesker. Tillykke med fødselsdagen, dronning.

Sidsel Skov Christensen, 28 år, Amager
- Dronningen er er symbol på Danmark og historien. Man husker historien. Tillykke med de 75, og tak fordi du repræsenterer Danmark så godt.

Anya Moore, 59 år, Ølstykke
- Hun betyder utrolig meget. Hun er et samlingspunkt, hun er en del af vores kultur og tradition, og hun gør det bare rigtig godt. Hun er en begavet og smuk og klog og skarp og en vidende dronning. Og sjov også. Hun formår både at være med her og nu, at være nede på jorden, og samtidig være værdig som kongelig. Vi skal beholde hende og selvfølgelig også Frederik og Mary til den tid, men dronning Margrethe gør det særligt fantastisk. Tusind tak for en masse dejlige og berigende år. Jeg håber, at vi har hende mange år endnu. Mange gange tillykke - og et stort kram, hvis man måtte give det.

Ingelise Riis-Klausen, 70 år, Snekkersten
- Hun betyder utrolig meget for os allesammen, og jeg har været her rigtig mange gange og hylde hende. Jeg kan huske, da hun fyldte 18 år. Rigtig hjertelig tillykke, og hvor må hun savne prins Henrik.