Her er den nyeste træningstrend blandt stjernerne

Aller Media

|

02/09/2013

Dagens topnyheder

De fleste drømmer om kroppe som Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow og Jessical Biel har, men det er de færreste, der har tid og overskud til at passe og pleje deres kroppe, som Hollywood-stjernerne gør.

De har typisk også en personlig træner tilknyttet, og en af dem er norske Cornelis Elander, som er træner i Los Angeles.

Et af hans bedste tips til træningen, som også dyrkes meget i Hollywood, er trappetræning.

- Jeg anbefaler generelt kortere og hårdere konditionstræning og styrketræning med høj intensitet. Et andet godt tip, specielt for at styrke og stramme op på numsen og lårene, er at gøre noget så enkelt som at gå op og ned af trapper. Det gør vi rigtig meget i Hollywood, siger Cornelis Elander til kk.no.

Se det chokerende galleri på Q.dk med Hollywoods mest ekstreme makeovers.

Gælder om at presse sig selv

Han forklarer, at det er fantastisk konditionstræning, og at det samtidig opbygger muskler i rumpen og lårene.

Men hvis man virkelig skal have noget ud af det, skal man presse sig selv maksimalt.

- Gå på så mange trappetrin, at du til sidst er nødt til at hjælpe benene ved at løfte dem med armene. Det strammer op i benene, lårene, rumpen og forbrænder fedt, da det gør ondt, og det vil give en stor effekt, siger træneren.

Squats kan give dig numsen du har drømt om på 30 dage. Læs hvordan på Q.dk

Alle bør træne hårdere

Han peger på, at vi faktisk burde være bedre til at presse os selv.

- Generelt bør vi alle træne hårdere. Hjernen har en tendens til at stoppe os, før vores krop egentlig har brug for det, og de fleste af os træner faktisk ikke hårdt nok. I alle mine år som træner har jeg aldrig set nogen, der træner for hårdt, siger Cornelis Elander.

Mange træner til gengæld i lang tid – men det er vigtigere at træne kortere og mere intense pas.

Det øger nemlig fedtforbrændingen markant.

- God træningseffekt handler mindre om mængde og mere om hyppighed. Og det at træne i meget lang tid gør også, at mange mister meget af motivationen og glæden, siger han og råder til, hvordan vi skal træne:

- Giv den alt hvad du har i 20-30 minutter tre-fire gange om ugen, så vil jeg garantere, at du vil se en forbedring meget hurtigt.

Af Mia Qvist Scheelsbeck, NewsDesk, Aller Media