Her er den overraskende grund til vi ikke har sex

En ny afstemning, der er blevet iværksat af den britiske rabathjemmeside Vouchercodespro.co.uk, viser, at jo mere økonomisk gæld, vi har som par, jo mindre sex har vi. Det skriver Femalefirst.co.uk.

Rod i økonomien kan være en stor frustrationsfaktor, og det vil oftest også påvirke parforholdet, hvis der altid mangler penge. Det har tilsyneladende også ligefrem proportional betydning for, hvor ofte eller sjældent der er aktivitet på lagnerne i det lille hjem, viser undersøgelsen.

Mie Moltke og Lai Yde indrømmer: Vi var for trætte til at have sex. Se mere på Femina.dk

Jo mere gæld, jo mindre sex

I undersøgelsen viste det sig, at par, der havde stabilitet i økonomien i gennemsnit havde sex fire gange om ugen. Hvis gælden var beskeden, men dog eksisterende, og lå på omkring 4500 kroner eller derunder, så havde parrene i gennemsnit sex tre gange om ugen.

Hvis gælden lå imellem cirka 4500 og 35.000 kroner, så meddelte parrene, at de kun havde sex en enkelt gang om ugen. Og var gælden på omtrent 90.000 kroner eller derover, så var sexlysten tilsyneladende helt i bund, hvorfor disse par meddelte, at de i gennemsnit kun havde sex en enkelt gang om måneden.   

- Det er ikke let at give slip og at have det sjovt, når det rumsterer i baghovedet, at du skylder et stort beløb væk. Og penge er et område, der hurtigt kan vække vrede blandt et par. Der var et tydeligt mønster i vores afstemning, hvor folk havde mindre hyppig sex, jo flere penge de skyldte væk, siger George Charles, der er talsmand for virksomheden Vouchercodespro.co.uk, til Femalefirst.co.uk.

Sonja Richter: Sex interesserer mig ikke lige nu. Se hvorfor på Femina.dk

Vi bruger tiden på at skændes i stedet

Når penge er et problem, så bliver tiden tilsyneladende brugt på at diskutere frem for at være intime i soveværelset. 57 procent af deltagerne i undersøgelsen svarede således, at skænderier omkring penge eller manglen på samme var det, de oftest diskuterede omkring. Hvis den ene havde brugt for mange penge, svarede 41 procent, at det også ville være en udløsende faktor for skænderier.

Af Lisbeth Madsen, Newsdesk Aller Media.

 

Dagens Gossip