Her er Eurovision-værten for 2016

Det europæiske melodi grand prix, Eurovision, skal afholdes i Globen i Stockholm næste år. Semifinalerne afholdes 10. og 12. maj, og det store finaleshow afvikles 14. maj. Det skriver den svenske tv-station SVT, som arrangerer showet.

- Jeg ser frem til at byde hele Europa velkommen til Stockholm og en af verdens største tv-begivenheder. Eurovision Song Contest er både en musikfest og en folkefest, og i Stockholm skal vi byde på begge dele, siger SVT-chef Hanna Stjärne.

Sverige er vært for showet, fordi Måns Zelmerlöw vandt den seneste udgave af Eurovision med sangen "Heroes". Da blev showet afholdt i Østrig.

Sverige var også vært for showet i 2013. Dengang var det Malmø, som var værtsby, og det vækker sikkert glade danske minder. Her var det nemlig Emmelie de Forest, som vandt hele showet.

Men hovedstaden Stockholm er ikke uvant med at afholde Eurovision. Det er tredje gang, showet foregår i byen, og også ved det seneste show i 2000 var det med dansk succes. Dengang gik brødrene Olsen hele vejen med "Fly On The Wings Of Love".

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip