Her er Hitlers hemmelige afhængighed

Et 47 sider langt dokument fra American Military Intelligence afslører, at Hitler tog 74 forskellige medikamenter. På den lange liste er blandt andet metamfetamin, der er ekstremt vanedannende og giftigt. Det skriver Daily Mail.

Stoffet var populært blandt soldaterne under 2. Verdenskrig, da det havde en god indvirkning på træthed og skabte en følelse af eufori.

Eftersigende skulle Adolf Hitler have taget metamfetamin inden et møde med Italiens diktator, Benito Mussolini, i sommeren 1943. På det efterfølgende møde skulle han have skældt italieneren ud i to timer i streg.

Det er dog ikke det eneste tilfælde, hvor Hitler skulle have benyttet sig af det ulovlige stof. Under krigens sidste dage, hvor han opholdt sig i en bunker under Berlin, modtog han ni indsprøjtninger med stoffet Vitamulin, der også indeholder metamfetamin.

Det var Hitlers læge, Dr. Morell, der udskrev de mange recepter. Han drev en klinik i Berlin, hvor han i 1936 fik diktatoren som patient. Til sidst indtog ‘Føreren' hele 74 forskellige medikamenter, der på den ene eller anden måde, skulle modvirke hinandens bivirkninger.

Hitler er i eftertiden blevet kendt som en notorisk hypokonder. 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip