Her er Lene Espersens afløser

- Det er med glæde og ydmyghed, at jeg har sagt ja til posten som politisk ordfører. Jeg er utrolig stolt over tilliden fra partiet, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at komme i gang i den nye rolle og i endnu højere grad at sætte konservativ politik på dagsordenen, siger Mai Mercado i en pressemeddelelse og uddyber:

- Jeg vil især fokusere på, at danskerne skal have lov til at beholde flere af deres egne penge, at de skal føle sig trygge i deres hjem og på gaden, og at børn ikke tvinges i lektiecaféer i folkeskolen, siger den nye ordfører. 

Det Konservative Folkepartis partiformand Søren Pape Poulsen glæder sig over valget af Mai Mercado.

- Mai har en utrolig energi. Hun ved, hvad det vil sige at være konservativ, og hun har allerede i dag en fremtrædende rolle i partiet som næstformand i gruppen, ligesom hun har en række store og vigtige ordførerskaber. Hun er en dygtig, talentfuld og ung politiker, der formår at komme ud over rampen,” siger Søren Pape Poulsen.

Mai Mercado bliver officielt valgt som politisk ordfører på partiets gruppemøde i morgen.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip