Her er tegnene på, at du er ved at blive som din far

De fleste mænd vil nok ikke inddrømme det, men hvis du kaster et blik på disse 11 punkter, vil du formentlig indse, at du er ved at blive en minikopi af din far.
 
Listen over karakteristiske far-herligheder er udarbejdet af det engelske onlinemedie Metro:

1. Der er aldrig noget i fjernsynet. Selvom du har hundredvis af kanaler, kan du ikke finde noget at se, derfor zapper du som en gal.

2. Du holder op med at kæmpe mod skaldethed og grå hår. Som du bliver ældre vil du acceptere grå hår og måne.

LÆS OGSÅ: 7 åndssvage ting som du skal holde op med at sige til fædre

3. Golf bliver en legitim sport at se. Golf vil ikke bare blive en sport, du ser og nyder i tv, du vil også hygge dig med at høre den i radioen.

4. At gøre bilen ren er en fantastisk måde at bruge søndagen på. Søndag vil blive dagen, hvor du med stor grundighed rengør bilen. Og det vil ikke være en sur opgave, men en af ugens højdepunkter.

5. Dig og kun dig kan styre grillen. Du er den eneste, der ved, hvordan bøfferne og pølserne skal grilles. Og ungdommen har absolut ikke forstand på den slags.

LÆS OGSÅ: Sandheden om at være far - ifølge disse sjove, kendte fædre

6. Du siger "i de gode gamle dage" og tror, at du har ret. I dine gode gamle dage behøvede vi ikke Ipads og eller computerspil for at have det sjovt, da havde man nemlig sketches og konsuler med flere porte, så flere spillere kunne more sig sammen.

7. Hvis du regerede dette land, ville alle problemer være løst. Dette land er noget rod, men du ved, hvordan man fikser det.

8. Du tror, du har ret, selvom det bliver modbevist, men du argumenterer stadig for din sag. Fordi i dit hoved har du ret.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

9. Du ved, hvad der er bedst for andre folks biler. Du ved både, hvordan folk burde køre deres bil, men du ved også, hvordan de burde pleje den. Så det er op til dig at vise verdenen, hvordan man gør, når det kommer til biler.

10. Du poserer på pinlige feriebilleder. Det er sjovt at posere på feriebilleder, men det er åbenbart også sjovt at posere på pinlige feriefotos.

11. Du danser til bryllupper. Fordi hvem vil ikke gerne være faren, der danser til bryllupper?            

 

Dagens Gossip