Her er Toppen af poppens store overraskelse

Med sin skaldede isse og hårdtslående tekster, er det de færreste, der forbinder rapperen Clemens med skønsang og tårevædede sekvenser. Men i den nye sæson af TV2-programmet Toppen af poppen, hvor syv danske kunstnere fortolker hinandens musik, er det rapperen, der får de andre til at måbe og fælde tårer.

Sangerinden Barbara Moleko, der også er med i programmet, blev fuldstændigt taget med storm.

- Clemens overraskede mig helt klart. Jeg husker ham som den her slut 90'er-badboy, men der dukkede bare denne her åbne, sjove, sympatiske, dansende fyr op, og han er bare så passioneret omkring alt, hvad han gør og har meget integritet. Han formår at vise sig fra nogle utroligt sympatiske sider, fortæller sangerinden.

Også sangeren Rasmus Walter var imponeret over Clemens, der - selvom han er rapper - valgte at synge sig gennem de andre kunstneres sange.

-  Han sang rigtig meget, og jeg tror, det betød meget for ham at gøre det godt, for han havde lagt rigtig meget forberedelse i det. Fordi han er så utrænet som sanger, så bliver det så fint og skrøbeligt. Det er meget rørende at se den hårdkogte rapper stå og synge så blidt, siger Rasmus Walter, der dog ikke - som reggae-stjernen Wafande - måtte fælde en tåre.

- Clemens sang en af Anne Dorte Michelsens sange, der hedder "En lykkelig Familie", og der fik han Wafande til at græde, fortæller Rasmus Walter.

Wafande selv husker oplevelsen tydeligt.

- Det ramlede bare ned over mig, men det var egentlig ret rart at komme så tæt på den følelse, som kom sig af nogle triste tanker om min familie. Jeg fik et tilbageblik gennem musikken, fortæller han.

Den nye sæson af Toppen af poppen har premiere søndag den 17. august klokken 20.00. Også Jørgen Klubien og Poul Krebs er med i programmet.

Newspaq

 

Dagens Gossip