Her er topstjernes forunderlige nye hobby

Han har spillet Nelson Mandela, han har spillet den amerikanske præsident, og han har spillet Gud.

Men nu står Morgan Freeman, den legendariske skuespiller med den karakteristiske stemme, over for et drastisk karriereskifte. Han skal nemlig være professionel biavler.

- For to uger siden modtog jeg 26 bikuber, så jeg har meget travlt med at avle bier. Jeg gør det, fordi bier er fundamentet for planetens naturlige vækst, siger den 77-årige skuespiller ifølge WENN.com.

Og Freeman insisterer på at være en lidt alternativ biavler, fordi han ikke vil bære hverken heldragt, hjelm eller andet, der kan beskytte ham imod at blive stukket af sine summende insekter.

- Jeg har aldrig brugt beskyttelsesgrej, når jeg har været hos mine bier. Og de har ikke prøvet af stikke mig, fordi jeg ikke er interesseret i at høste deres honning. Jeg er bare ham manden, der kommer og fodrer dem. Jeg tror, at vi har en gensidig forståelse om, at jeg bare er "manden med sukkervandet", siger den ikoniske Hollywood-veteran.

Grunden til, at bierne ikke stikker ham, kunne også være, at de simpelthen bliver beroligede af Freemans fredelige stemme, men det er naturligvis ikke til at vide med sikkerhed.

Newspaq

 

Dagens Gossip