Her rejser danskerne hen i efterårsferien

Jyderne og sjællænderne vil til Spanien, når de pakker kufferterne, men på Fyn vil man noget helt andet. Det viser nye tal fra Apollo Rejser. 

Hele 73 procent af fynboerne foretrækker Grækenland, mens jyderne og sjællænderne er enige om, at Spanien er det bedste sted, når kufferten skal pakkes med badetøj. Men her stopper enigheden også, for sjællænderne foretrækker Fuerteventura, mens jyderne hellere vil et smut til Gran Canaria.

- Det er typisk, at Spanien og Grækenland er attraktive destinationer i forbindelse med efterårsferien, fordi vejret ganske enkelt ofte er rigtig godt, solrigt og varmt, selvom man kommer ind i oktober, siger Glenn Bisgaard, der er kommunikationschef i Apollo Rejser.

Forholdene skal være i orden

Det er dog ikke kun det gode klima, der er afgørende for, hvor vores ferie går hen. Det er også vigtigt, at forholdene er i orden, og der er styr på tingene.

- Når danskerne skal købe charterferie, vælger vi det velkendte, hvor vi ved, der er styr på det basale, så vi kan koncentrere os om at holde ferie, siger Glenn Bisgaard fra Apollo Rejser til Dagens.dk.

Udover at der skal være gode forhold på vores feriedestination, sigter vi i højere grad efter bedre komfort, når vi tager på efterårsferie. 

- Vi sælger mange flere 4-stjernede hoteller i efterårsferien end normalt, siger Glenn Bisgaard til Dagens.dk.

Hvis du skulle få lyst til lidt sol på maven, skulle vi hilse og sige, der stadig er enkelte ledige pladser, hvis man er heldig at have fri. 

 

Dagens Gossip