Hilda Heick: Fødte mens Keld spillede

Hilda Heick står på scenen sammen med sin mand Keld, deres medvært Anne Herdorf og mange andre, når der endnu en gang afholdes Top Charlie i Parken, den 26. april. Hun er ikke bare Kelds musikpartner, hun står også for familiens store overblik:

-…Men ellers er mit job at styre familiens kalendere og ordne regnskaber. Jeg laver næsten lige så meget kontorarbejde, som da jeg var ung. Derudover er der jo nogen, der skal passe børnebørnene, når Keld og Annette turnerer med deres fælles show, så man kan sige, jeg får familiekabalen til at gå op.

Derfor er det så vigtigt, at du sætter dine børn fri, fortæller familieeksperten på udeoghjemme.dk

Alene da Annette blev født

Til dagligt styrer Hilda familiens kalender, men da hun i sin tid fødte Annette, der mødte hun kræfter der overgik al planlægning og organisering, for hun fødte bedst som Keld var på job:

- Da nyfødte Annette blev lagt på min mave, tænkte jeg: ’Er det lille, varme væsen virkelig mit barn? Og jeg må tage det med hjem bagefter!’ Men det var samtidig det øjeblik, hvor jeg var mest alene i verden. Keld var nemlig i Aalborg og spille med The Donkeys. Jeg ville ønske, han kunne have været der.

Sådan får du gjort rent selv om du har travlt. Få de gode råd fra rengøringsguruen på udeoghjemme.dk

Hilda beskriver blandt andet sig selv som en god mormor, og selvom om mange nok beundre Hilda Heicks arbejde, og dét hun har gjort for dansk musik, så er det faktisk en anden stor sangerinde, som Hilda beundrer:

- Da jeg var ung, var det Birthe Wilke. Senere blev det Barbra Streisand. Og i dag er jeg endt på, at mit forbillede er Birthe Kjær. Det er utrolig flot, som hun har kunnet holde sig på toppen og blive ved med at forny sig. Hun er én, man kan se op til.

Af redaktionen, familiejournal.dk, redigeret  af Mette Skøtt/NewsDesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip