Hillary Clinton elsker dansk dramaserie

Den tidligere førstedame i Det Hvide Hus og formentlig kommende præsidentkandidat, Hillary Clinton, har en absolut favorit, når hun skal inspireres og underholdes. 

Og selvom det ville være oplagt, at hun ligesom sin mand var fan af succes-serien House of Cards, så er det en serie med undertekster, hun helst vil se. 

I en tale forleden i den amerikanske spilleby Atlantic City, fortalte hun tilhørene om sin forkærlighed for DR dramaet Borgen, skriver New York Post

- Jeg har opdaget en helt fantastisk tv-serie, der er meget realistisk, om en kvinde, der er blevet valgt som statsminister i Danmark, fortalte hun.

Baggrunden for svaret var et spørgsmål fra salen, om hun så serien Homeland, en serie hun dårligt havde hørt om. 

Hun tilstod dog, at hun ser House of Cards sammen med sin mand, den tidligere præsident Bill Clinton, men at hun ikke er helt imponeret. 

- Vi har endnu ikke set den sidste sæson, men det eneste jeg kan sige er, at det er fantastisk skuespil, og helt urealistiske historier, sagde hun. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip