Historie om skambidt piges bortvisning fra restaurant var fup

I sidste uge donerede hotwings-giganten KFC 30.000 dollars - svarende til omkring 165.000 kroner til tre-årige Victoria Wilcher.

Det skete efter historien om, at den lille pige og hendes bedstemor angiveligt havde været på Kentucky Fried Chicken i Jackson, Mississippi, hvor de blev bedt om at gå, fordi den lille pige angiveligt skræmte de andre kyllinge-spisende kunder.

Det skriver Gawker.com.

LÆS OGSÅ: Video: Denne lille pige blev smidt ud af restaurant på grund af sit ansigt

Tre-årige Victoria Wilcher overlevede på mirakuløs vis et pitbullangreb for nogle måneder siden, og det har givet hende en del ar, især i den ene side af hovedet.

Efterfølgende rådede KFC bod på fadæsen, og den efterfølgende negative medieomtale, ved at donere 30.000 dollars til den tre-åriges lægeregninger.

Nu viser det sig, at hele historien er løgn. Familien har tilsyneladende spundet historien sammen for at kradse penge ind på deres opsparing til Victoria Wilcher.

LÆS OGSÅ: Lille "grimme" Victoria blev smidt ud af restaurant: Se, hvor meget hun får i erstatning

Den tre-årige er rigtigt nok blevet bidt af hunde. Men efter, at KFC har haft en efterforsker på sagen, står det klart, at historien om, at familien blev smidt ud af en restaurant i Jackson, er opspind.

Efterforskeren har kigget alle overvågningsbånd igennem, men fandt hverken Victoria Wilcher eller hendes bedstemor.

Desuden har detektiven været alle restaurantens bon’er igennem, og der var ingen bestillinger på kartoffelmos og sød te, som familien påstod at have bestilt.

Efter den falske historie om KFC-besøget er familiens støtteside fået til Victoria Wilcher steget med 135.000 dollars - omkring 740.000 kroner. 

 

Dagens Gossip